RestartiX Podcast

     cu Phd Md, Alexandru Ilie

Podcast RestartiX cu Alexandru Ilie - square cover

Despre ce este podcastul RestartiX, #ZeroDurere

Poti avea acces la o metoda prin care sa-i oferi mintii tale lucruri valoroase, practic sa fructifici fiecare secunda.

Salutare,

Sunt Alexandru Ilie și împreună cu echipa RestartiX am decis ca săptămânal îți vom oferi cel puțin un podcast de educație pentru sănătate care să te ajute, fie să înțelegi mai bine ce este de făcut în anumite afecțiuni, fie să îți ofere inspirație, să te motiveze. Și în drumul meu spre realizarea acestui podcast vedeam foarte mulți oameni care merg în diverse locuri, cu un scop bine determinat în minte sau nu, și mă bucur foarte mult că există aceste podcast-uri pentru că ele îți fructifică timpul.

Fie ca e vorba de mașină, tren, metrou, bicicletă fiecare cu ce merge, practic, in timp ce te deplasezi către locurile in care tu ai treaba, poti avea acces la o metoda prin care sa-i oferi mintii tale lucruri valoroase, practic sa fructifici fiecare secunda. Si lucrul acesta cred ca este un avantaj pentru fiecare dintre noi pentru ca in fiecare moment al vietii noastre cand avem asa-zisi timpi morti, putem avea acces la resurse care sa ne hraneasca cu lucruri pozitive si educative.

Practic, acest podcast doresc să reprezinte, fundația pe care vom construi impreună: O noua mentalitate si noi obiceiuri. O sa vorbim despre fundatie insa pana atunci. Cred ca este important ca fiecare sa inteleaga cum a aparut si ce este RestartiX.

Cele mai reprezentative episoade:

Alătură-te altor peste 10.000 de oameni ca tine, comunității RestartiX

RestartiX Oficial – Facebook Group

RestartiX Video TV – YouTube

#ZeroDurere Podcast by Restartix

Pastila de Educație – Newsletter 

Media, Presă, Speaking

Alexandru Ilie acceptă invitații pentru interviuri în presă și televiziune, la podcast-uri sau în calitate de speaker la diverse evenimente LIVE sau online.